Πληροφορίες - Faqs • Χρήσιμα Links

  Σχετικά με Εμάς
  Όροι Χρήσης
  Συχνές Ερωτήσεις
  Όλα τα e-shops ρούχων
  Εκπτωτικά Κουπόνια


  GrabitApp
 • Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είναι το ένδυση.gr ;

  Το ένδυση.gr είναι ένα aggregator site για την ένδυση, μια σελίδα που συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα ένδυσης από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων, αξεσουάρ, για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Τα προϊόντα ένδυσης, έχουν κατηγοριοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ρούχων από όλα e-shops μόδας. Μπορείτε να τα συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο. Μπορείτε τέλος να περιηγηθείτε και να βρείτε τα ρούχα που σας ενδιαφέρουν σε μία μόνο σελίδα παίρνοντας πληροφορίες από εκατοντάδες ηλεκτορνικά καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ μόδας όπως ρολόγια αντρικά, γυναικεία, κοσμήματα, καπέλα, κασκόλ κτλ. Επιπλέον, μπορείτε να τα αναζητήσετε με την μάρκα που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

  Αγοράζω το προϊόν κατευθείαν από το ένδυση.gr ;

  Όχι. Η αγορά δεν γίνεται κατευθείαν από το ένδυση.gr αλλά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που παρουσιάζει το προϊόν στο ένδυση.gr και στο οποίο κατευθύνεστε αφού κάνετε click στο προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσα από το ένδυση.gr. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Εάν πχ. θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει και πατήσετε για περισσότερες πληροφορίες, τότε θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και από εκεί θα κάνετε την αγορά σας.

  Ένα προϊόν που εμφανίζεται στην σελίδα σας δεν είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχει διαφορετική τιμή από αυτή που εμφανίζεται στο ένδυση.gr.

  Η βάση δεδομένων μας με όλα τα προϊόντα από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων, ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ίσως, στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη ενημέρωση της βάσης με όλα τα στοιχεία των νέων προϊόντων, οι αλλαγές στις τιμές και στην διαθεσιμότητα των προϊόντων, να έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή από το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα.